29 april 2008

Endelig lidt på højkant

Puha ... det har været en drøj omgang. Men nu er jeg ved at være på højkant ingen.
Jeg har været helt underdrejet. Feberen har hamret igennem kroppen, hjernen føltes som om den var helt væk og hele kroppen har gjort usigelig ondt ... Influenza er en ond og grum sygdom!

Nu er jeg endelig ved at kunne tænke lidt igen. Ikke at hovedet fungerer 100 % endnu. Koncentrationen og udholdenheden er stadig lettere begrænset. Men til gengæld er feber nu nærmest ikke eksisterende. Dejligt. :o)

Og så er min søde mor her. Hun og jeg skal til København senere, hvor vi skal mødes med nogle af Slangerupstrikkerne og så skal der shoppes (hvem ved måske bliver der også tid at kigge i en bogbutik eller to), hygges, snakkes og grines. Forhåbentlig kan kroppen holde til at være med hele vejen, men hvis ikke, så har jeg da fået hygget de timer det har varet. :o)

Nå, må hellere sørge for at min søde søn spiser sine havregryn med skeen, og ikke med fingrene. Lige nu er der havregryn ud over hele bordet og den håndfuld rosiner der var i grøden er reduceret til 10 resterende, så jeg var nok ikke helt opmærksom nok.

23 april 2008

Troede ikke øverste etage kunne stå så stille ...

Hold da op hvor er det bare gået i stå her.
Jeg kan da virkelig ikke tænke en sammenhængende tanke. Bare det at jeg skriver noget her, der - forhåbentlig - kommer til at lyde nogen lunde fornuftigt, er mig et under.

I løbet af formiddagen har jeg haft besøg af diverse håndværkere, i forbindelse med 1 års gennemgangen af vores lejlighed, og jeg har ikke kunnet sige noget som helst om, hvad det er der problemet i deres håndværksmæssige retning, for jeg har simpelthen ikke kunnet huske det.

Nå men jeg må prøve at arbejde lidt videre, og hvis jeg er heldig kan det jo være, at Ulrik har en god ide eller to når han kommer hjem fra job.

Klokken alt for mange, og alligevel ikke i seng

Klokken er næsten 1, og jeg burde sove. Om ikke andet, så for at få sovet influenzaen ud af kroppen.

Men nej, tankerne flyver rundt i hovedet på mig. Jeg er stresset. Skal aflevere opgaver på mandag (fik det udskudt pga sygdom), men har ikke den fjerneste anelse om, hvad jeg skal skrive om?! Ikke fordi det er noget nyt, men det er jo eksamensopgaver, så jeg skal altså til at i gang. Pædagogik og psykologi er den der står forrest, for det er en overligger fra sidste år, så den skal klares denne gang. Men almen didaktik er jo heller ikke uvigtig. Så i gang jeg skal ... men hvad pokker skal jeg finde på for et emne? Har nu stået og kigget på min boghylde med bøgerne fra fagene i en times tid, og jeg er altså ikke kommet et skridt tættere end jeg var inden jeg startede med at kigge.

Som om det ikke er nok, at jeg ikke kan komme i gang med min opgave, så har Bertram også været ved lægen i dag. Han havde væske på mellemøret i det ene øre, og var rød i det andet. Men lægen ville ikke umiddelbart gøre noget ved det lige nu. Grunden til, at han hoster er åbenbart "bare" en forkølelse. Så der var med andre ord ikke noget at gøre ved den sag. Stakkels barn.

Og så gik jeg glip af strik i aften. Så nu ser jeg ikke tøserne før på tirsdag. Havde ellers glædet mig til, at jeg skulle se dem alle igen, men nej, sådan skulle det heller ikke være ... øv øv øv øv! Til gengæld skal jeg jo så være sammen med dem en hel eftermiddag. Det bliver sjovt. :o)

Hvorfor er det, at influenza altid kommer på det mest ubelejligede tidspunkt overhovedt? Og hvorfor er det, at man ikke kan bruge hovedet når feberen har gjort sit indtag?

Nå ... mon ikke jeg skulle prøve at få sovet? Jeg har trods alt bedst af at få sovet, det kunne jo være at jeg så vågnede op i morgen og havde det meget bedre?! Eller at jeg i løbet af natten fik en "åbenbaring" i en drøm, og pludselig havde problemformuleringen til begge opgaver?!

22 april 2008

Influenzaen angriber

Ja, som overskriften siger, så er jeg blevet angrebet af influenza. Kroppen har det som om den er blevet majet ned af et boldtræ, feberen værker i kroppen, og som om det ikke er nok, kan jeg ikke trække vejret igennem næsen, så mund og svælg er fuldstændig som sandpapir.
Og som om alt denne elendighed ikke er nok, så falder det på en rigtig dum dag - nemlig en strikkedag! Øv øv øv ... Og i morgen skulle jeg have afleveret opgaver i almen didaktik, pædagogik og psykologi, og jeg føler mig ikke i stand til at tænke en eneste sammenhængende tanke. Så guderne må vide hvordan det går!

Tak til Strikketøserne, for jeres hjælp og tanker i forbindelse med opstarten af denne blog. Nu tror jeg, at jeg er ved at finde rundt i det hele. Mangler bare lige at finde ud af, hvordan jeg linker til andres blogs, så jeg også kan få Felix-strikketing og Karen-Ditte på.

Mere senere, kan simpelthen ikke skrive mere lige nu ... kroppen er ved at falde sammen.

20 april 2008

Forkølelse, snotnæse og utålmodighed

Hmm ... så kom foråret. Det eneste problem der er ved den sag er, at jeg altid får smidt vinterjakken lidt for hurtigt. Med det resultat at jeg nu har ondt i halsen og er blevet små-forkølet.

Men ikke nok med at jeg har fået en tur - Bertram er også ramt! Og han har ellers haft vinterjakke, hue og støvler på. Han hoster, gjæffer og har en næse der det meste af tiden løber fra ham. Resultatet af det er at mor og søn bliver uvenner hvert andet øjeblik, for han synes altså ikke jeg har helt ret i, at det er mig der bestemmer hvornår han skal have tørret næsen.
Lige nu sidder han dog helt stille og ser Teletubbierne. Jeg fatter ikke det program, men Bertram ELSKER det, så det er godt til at "købe" 15 min for mig selv. Men det kan godt være, at jeg skal være den onde mor igen, og putte ham i barnevognen. Når man står op 5:30 så bliver man jo lidt hurtigere træt.

19 april 2008

Sikke meget der skal udfyldes ...

Timer er gået, og jeg kæmper for at opdatere og lære syestemt at kende.
Håber efter hånden at jeg er ved at have skrevet der hvor det er "nødvendigt", for at give læsere af bloggen et lille indblik i, hvem jeg er. :-)

God nat for i dag.

En novice starter op

Så er det ganske vist, at jeg har fået min egen blog.
Jeg ved endnu ikke helt hvad der skal stå i den. Men lidt om livet, Bertram, Ulrik, strik, studiet, gode bøger og alt det andet bliver vel hovedindholdet?

Håber at I får lige så meget fornøjelse af bloggen, som jeg håber at jeg gør.