25 september 2008

I'm in looovveee ....

I en taske ... og dem der kender mig ved, at det er der ikke noget sært eller noget nyt i.

Tasken hedder "The Knitters Satchel - deep red" og er fra Jordana Paige ... den kan ses her: http://nusseognoerkle.dk/product_info.php?products_id=748 ... der er SÅ fed og et must have for mig! Jeg må lige finde en der har lyst til at give mig den ... men jeg har jo stadig ikke fået fødselsdagsgave af Ulrik, så det kan jo være der kunne komme et tilskud der. :-)

Nå ... skulle bare have det ud i verdenen ... og det er det så kommet. :o)

24 september 2008

Tanker, ideer og alt det andet!

Så blev der endelig tid til et blogindlæg igen.

Den sidste tid har været SÅ stressende. Jeg er begyndt på noget nyt, nemlig at oversætte hjemmeside fra engelsk til dansk, og det har givet en del arbejde i den senere tid. Nu ser det heldigvis ud til at blive lidt roligere igen. :-)

Ikke nok med det så har Bassemanden været syg. En eller anden virus der åbenbart er i omløb og som smitter samtlige på dens vej. Han har været pjevset og meget træt af det hele, det er der ingen tvivl om. Og nu er han også begyndt at få mareridt, stakkels barn. Så de sidste nætter har været lidt hårde, da han er kommet ind i min seng omkring kl. 4, og ikke just har været indstillet på at skulle ligge stille hele vejen igennem. Så lidt over 5 har jeg puttet ham ind i hans egen seng igen, og så har han sovet til Far Ulrik har vækket ham om morgenen, når de har skullet i vuggestuen. Føler mig som den usleste mor, der ikke en gang har haft mulighed for at køre min søn i vuggestuen, men jeg har jo selv været på fra kl. 9, så det vil kræve at vi skulle afsted samtidig som han kører med Ulrik nu.

Ellers er der gang i en masse aktiviteter her.
Jeg har købt et par nye bøget (eller nok egentlig mere end et par, men hvem tæller). Der er stort set alle genre fra krimi (den nye Anna Grue - Judaskysset, div. Kathy Reichs om Temperece - var kommet meget bagud), til romaner (Drageløberen er kommet i min samling nu), til faglitteratur til studiet (en kæmpe stor matematikbog og en lidt mindre matematikbog), til flere krimiere (så er der jo Patricia Cornwell som jeg også var kommet bagud med i min samling, og en ny forfatter jeg ikke umiddelbart har hørt om, men som bogdamen sagde var god - og nu kan jeg selvfølgelig heller ikke huske hvad hun hedder), og endnu flere (jeg har også fået min først Jan Guillou-bog i Hamilton-serien + nogle Jo Nesbø - så nu er jeg helt med der) og så lige et par romaner (fx Friday night knitting Club - som jeg var nødt til at købe på engelsk, for den kommer først på dansk til februar næste år - det kan jeg da ikke vente på! Og Susan Moody har jeg også forsøgt mig med), noget autentisk (bla. Blekingegadebanden 1 og 2 og en bog om Jack the Ripper) og slutteligt noget om børn og opdragelse - eller hvad man nu kan kalde det (en Sigrid Rise-bog om hvad børnene kan ca. hvornår og Jesper Juhls "Dit kompetente barn". Så der er rigeligt at gå i gang med på de mørke efterårs- og vinterdage, der nærmer sig lidt hurtigere end jeg bryder mig om at tænke på!

Strikketøj har jeg vidst også rigeligt af, jeg kan gå i gang med. Er ved at strikke en mønstret bluse til Ulrik. Den inkluderer i alt 6 farver, så jeg er MEGET spændt på, om jeg går kold på den på et tidspunkt, eller om det bliver ved med at være lige så sjovt som jeg synes det er lige nu! :-) Til de erfarne strikkere med litteraturen "i orden" er det en opskrift fra "Kreativ Strik" - den på side 22, i næsten de farver der er vist.
Så er der jo lige min Hanne Falkenberg bluse (Diva), som jeg desværre er gået i stå i, så jeg må have fat i en af de erfarne strikketøser næste gang vi ses, så jeg kan komme videre med den også.
Så er der selvfølgelig den sweater jeg startede på til min Lillebror, som jeg næsten er færdig med, men som nu driller rigtig meget - den må jeg vidst også have en hjælpende hånd til!
Og ellers er der alle de andre poser der ligger rundt omkring med hver deres opskrift/mønster og garn klar, til bare lige at gå i gang. Men det må blive når tid er.
Dog har jeg et mål - jeg skal have strikket mindst 2 bluser til Bertram inden jul! Så det skal også lige startes op.
Og som om det ikke er nok jeg har strikketøj liggende, så har jeg også sy-kit til en bamse og en gavejulekalender jeg skal have startet op på. Gavejulekalenderen skal faktisk være færdig senest den 1. dec. for ellers er der ingen gaver i år.

Det er vel egentlig heller ikke for tideligt at begynde at tænke på små gaver til Bertrams gavejulekalender .... så det skal vidst også lige skrives på To-do-listen over ting der skal startes op på!

Nå ... som I kan se har jeg rigeligt at se til ... og som om det ikke er nok, så har jeg også lige lidt her hjemme der skal styr på ...
Kontoret trænger til en gennemgribende oprydning, og der skal indkøbes nyt skrivebord og et BESTÅ-skab mere til hhv kontor og stue (jeg kan ikke holde ud at sidde ved spisebordet og arbejde længere og der er ikke plads til alle mine bøger i det opbevaring jeg har nu). Så jeg må nok hellere få fat i en af kammeraterne og høre om de evt. vil hjælp mig på en IKEA-tur. Der er ikke nogen grund til at spørge Ulrik, for så er jeg da 100% sikker på, at vi bliver skilt før jul.

Hmm ... bliver pludselig meget træt, nu hvor det er listet op hvad jeg egentlig skal have gjort ... så jeg må hellere gå i seng. Havde faktisk også lovet mig selv, at det skulle være før 23 i dag ... Så jeg vil have børstet tænder og kravle under dynen.

Knus knus herfra ...

PS: Jeg læser korrektur i løbet af torsdagen på det jeg har skrevet i aften, så jeg skal nok få rettet både stave-, slå-, komma- og grammatikfejl. Og hvis noget er forvirrende eller meningsforstyrrende så skal jeg også nok rette det, men det bliver altså ikke lige nu!

03 september 2008

I'm back ...

Så er jeg endelig tilbage.
Der er sket så meget de sidste måneder, og jeg ved ikke hvor jeg skal starte og hvor jeg skal slutte.
Men i slutningen af juli var vi en uge på Sardinien. Det var en rigtig dejlig tur. Vi havde super vejr hele ugen. Sol sol sol. Og det er en super smuk ø. Vi (svigermor) lejede en bil, og så kørte vi ellers rundt og så både den nordlige del af øen og den nordvestlige del af øen. Det var super smukt. Med klipper, azurblåt vand og andet godt. Jeg kan starte nu og fortsætte resten af aftenen og i morgen med, med at fortælle hvor dejlig jeg synes den ø er. Men desværre skal jeg også nå et par andre ting i aften. :o)
Men det er bestemt ikke sidste gang jeg besøger Sardinien. Men men men ... det er altså sidste gang jeg tager på flycamping. Det egner jeg mig altså ikke til. Men Sardinien fra et hotelværelse det er et must-do på min to-do-liste.

August måned er gået med at læse til eksamen i pædagogik og psykologi. Jeg var oppe i slutningen af august, og fik 4 og 2. Jeg var super glad for karakteren og er super glad for nu, at der er de færre eksamener tilbage.

Nu er skolen startet igen. Så igang vi går. Glæder mig meget til jeg skal have matematik for første gang i det nye år i morgen.

Mht. strikkeriet så går det også rigtig godt. Har strikket en bluse til moster Lotte, som desværre nok er blevet en lille smule for lille, men jeg må lige prøve at finde en løsning.
Lige nu er jeg i gang med den Hanne Falkenberg jeg købte på Fanø. Den er super lækker og jeg synes det er sjovt at strikke ud i et. Hendes opskrift er SÅ nem at følge, det er helt vildt. Man skal bare gøre som der står, så er blusen næsten strikket. :-)
Men nu må vi se hvor længe der går endnu. Ellers har jeg et par andre projekter i gang, men det kan I høre mere om når jeg er længere fremme.

Nå, nok for nu. Vil gerne nå at strikke lidt i aften, inden jeg skal i seng. Skal jo tideligt op i morgen.

Vinke vinke ...