14 marts 2009

En stille lørdag aften ...

Efter et par måneder, hvor der har været booket fuldstændig op hver eneste weekend, har jeg nu de sidste to uger været alene. I sidste weekend helt alene, og i denne her alene med Lille B.

Denne weekend er jeg gået i møde med blandet humør. Egentlig kan jeg jo godt lide at være alene, men jeg kan på den anden side også godt lide at have gæster. Så jeg har været lidt blandet.
Jeg har ikke haft de store planer, og jeg havde egentlig besluttet mig for, at jeg ikke ville planlægge noget.
Nu sidder jeg så her med computeren på skøddet og skriver. Ved egentlig ikke helt hvad jeg vil fortælle. Men jeg sidder her alligevel. Er splittet mellem et ok humør og et super dårligt humør.

Bertram har ikke været verdens nemmeste dreng i dag. Han stod alt alt for tidligt op i morges (kl. 5:30) og han har derfor været pylret og træt. Kl. 10 faldt han i søvn ved mig, og det endte med, at vi begge sov et par timer. Da han stod op igen var han glad og tilpas. Men efterhånden som eftermiddagen gik, blev han træt igen, og deraf også mere sprød. At mit humør så heller ikke har været verdens bedste, har jo nok ikke hjulpet på sagerne.

Men nu sover han, og jeg sidder og overvejer, om jeg skal blive oppe til kl. 22 - og dermed også se næste afsnit af CSI - CSI New York - eller om jeg skal gå i seng nu når CSI Miami er slut kl. 21, og så nøjes med at se den.
Men en ting er helt sikkert, når jeg er færdig med at skrive det her indlæg, så har jeg noget strikketøj der skal strikkes på, for jeg vil rigtig gerne have det færdig.

Går jeg i seng kl. 21, tror jeg også der kan blive mulighed for en times læsning. Er ved at læse "Hvem er jeg?" af Sophie Kinsella. Og den er altså ok god ... faktisk har jeg ikke rigtig lyst til at læse de sidste 100 sider, for så er den jo færdig. Omvendt vil jeg rigtig gerne se hvad der sker, så mon ikke jeg bare skal tage mig sammen, og få det gjort?! Har jo også ca. 30 andre bøger på hylderne, som jeg ikke har læst endnu.

Nå ... må vidst hellere begynde at afslutte der her indlæg. Ved godt at det ikke har været det mest informative, men det har da givet lidt luft at få den den skrevet.

Men der skal da lige en lille hilsen med her til Karen-Ditte og Lisbeth. Jeg er glad for at I læser med igen, og jeg glæder mig til at opdatere jer meget mere den kommende tid. Og Lisbeth, faktisk har du fat i noget der er mere rigtigt end du aner - er igang med at skrive. Om det bliver en bog eller om det bliver noget bare for mig, det er ikke til at vide, men skrevet det bliver der.

Nok for nu ... håber det har givet lidt mening det jeg har skrevet!

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Kære Joan

Hvor er det alt for længe siden! Jeg har ledt efter dig på nettet flere gange uden held. I dag på denne skønne forårssøndag dukker du så op - og sikke mange store ting, der er sket i dit liv siden vi to sidste havde kontakt med hinanden. Skal vi ikke få gjort noget ved det? Jeg vil i al fald hjertens gerne :-) Bolden er hos dig, så send mig en mail eller find mig på facebook, og så tager vi den der fra hvis du har tid, lyst og energi til det.

Stort kram fra Camilla (Vecchio - du ved engang i Brønshøj, men nu lykkelig på de aalborgensiske himmelstrøg)