02 maj 2009

Så gik der så en måned igen ...

Hmm ... og det er bestemt ikke med min gode vilje, men jeg har ikke rigtig haft overskud til at skrive. Har faktisk ikke rigtig haft overskud til noget som helst, tvært i mod.

Jeg er røget ned i et sort sort hul igen.
Tror virkeligheden lige bed sig godt og grundigt fast i mig, og den har ikke villet slippe sit tag. Det gør ondt, og jeg har virkelig set hvordan der ser ud under gulvtæppet (og der er ikke kønt). Mange ting har været med til at udløse den nedtur jeg har taget. Min dejlige dejlige kæreste syntes pludselig virkeligheden kom lidt for tæt på, og stoppede derfor vores forhold. Vi har talt en del sammen, men jeg tror desværre ikke rigtigt der er mere at komme efter. Det er hårdt, for jeg var kommet til at holde meget af ham, og selv om det var hurtigt efter Ulrik, så føltes det bare så rigtigt. Men sådan skulle det ikke være.
Så er der den dårlige samvittighed, der er begyndt at bide. For selvom jeg virkelig kæmper, så synes jeg ikke jeg når noget som helst. Jeg er bagefter med studiet, vasketøjet, oprydningen, rengøringen og alle de andre ting. Veninder ser jeg når der lige er 5 min. hist og pist, og Strikkeklubben hos Strikketøsen, har jeg helt glemt hvordan ser ud. Men jeg kan ikke nå det hele, og jeg ved ikke helt hvordan jeg skal komme videre herfra. Jeg kan ikke denne her dårlige samvittighed, men omvendt kan jeg jo kun en ting ad gangen, og selvom man godt kan sætte en maskine vasketøj over, og så lave noget andet, så er det som om vasketøjskurven er bundløs, og rengøringen kommer aldrig helt i bund. Lige så snart Bertram har været hjemme 5 min. så er der krummer, sand og legetøj overalt.
Jeg må sætte mig ned og lave en arbejdsplan over hvornår jeg skal hvad. Og så holde mig til den. Det må være projektet for søndag aften!

Nå ... men jeg er da heldigvis ikke mere handlingslammet, end at jeg er kommet afsted til min læge, har fået en henvisning til en psykolog og er startet hos ham. Han virker enormt sød og smadder kompetent. Så nu håber jeg bare, at vi i fællesskab kan få bearbejdet skilsmissen, bruddet jeg lige har været igennem og så nogle af de andre ting jeg går og tumler med, og som jeg har tumlet med i lang tid. Ved godt han ikke kan udrette mirakler, og at det er mig selv der skal gøre arbejdet, men det er jeg faktisk også indstillet på. Det skylder jeg Bertram, men jeg skylder bestemt også mig selv at gøre noget. Så nu må jeg så se hvad det udvikler sig til.

Ellers er der sket rigtig mange ting den sidste måned, men jeg tror jeg vil lade det ligge for nu, og så kan det altid komme stille og roligt ....

Håber I alle har haft en dejlig 1. maj. Min er foregået i mine forældres kommende stue (de er jo i gang med den store ombygning), med at holde tapet der skulle op i loftet. Er I så færdig jeg har ondt i mine arme, de har været hævet over mit hoved nærmest hele eftermiddagen. Av.
Senere var jeg med mine forældre, min lillebror og hans kone ude og bowle. Det bliver jeg simpelthen ALDRIG god til. Men det var da meget skægt.
Nu skal jeg lige have skrevet det her indlæg færdigt, så skal jeg have sendt en mail mod Lisabon og når det er gjort, skal der lige skrives en tanke eller to i min "Skytsengel-bog", så jeg kan huske de positive tanker, jeg har tænkt i løbet af dagen. Og så er det vidst ved at være sengetid.

Så jeg vil løbe nu, så jeg ikke skal starte dagen i morgen, med at ha' dårlig samvittighed over, at der var noget jeg ikke nåede i aften.

Ingen kommentarer: