17 juni 2009

Sommerrengøring ....

.... i livet!

Nu har jeg igen ikke fået skrevet i en laaannggg periode. Men det har sine årsager. Blandt andet har der været rigtig mange tanker, der har skullet tænkes på plads, og mange ting der skulle falde på plads.

Det virker til, at det er ved at ske nu, så nu er jeg klar til at melde ud med, hvad det er jeg har gået og tænkt så meget over i den sidste tid.

Jeg har taget en kæmpe beslutning, på min og min søns vegne .... nemlig at vi flytter.
Ikke bare længere ned i Farum, eller til en anden by her i Nordsjælland, men til Esbjerg. Ja, Esbjerg.

Ved godt, at det ligger rigtig langt væk fra alt det jeg har her ovre, men jeg har været nødt til at tænke på mig selv, og dermed også på min søn. Og beslutningen er taget, lejligheden er fundt, institutionspladsen til Bertram er fundt og studiet er flyttet til Esbjerg Seminarium, så det klapper bare afsted.

15.07.09 flytter vi så - dvs jeg flytter allerede i weekenden op til, men det har noget at gøre med logistikken. Men den 11.07.09 er jeg ude her i Farum og natten mellem den 12.07 og 13.07 skulle jeg gerne sove i min nye lejlighed for første gang. Det bliver dejligt!

Lejligheden er 98 m2, ligger på 2. sal i midtbyen af Esbjerg, og rigtig centralt for indkøbsmuligheder osv. Så det er så dejligt. Og jeg får 2 km. til Bertrams institution og yderligere 1 km derfra og på seminariet, så det kan simpelthen ikke være nemmere. :o)
Alt i lejligheden er nyt - den er blevet gennemrenoveret for ca. 6 mdr. siden, og der er alt i hårde hvidvare (vaskemaskine, tørretumbler, køle-fryseskab, opvaskemaskine osv), så det er også rigtig rigtig dejligt. Det bedste er dog huslejen. Den er til at betale og det er jo også rigtig rigtig dejligt, og vi kan blive boende der så længe vi gider, det er jo næsten endnu bedre.

Bertrams nye institution er et integreret børnehus, privat, med specialbørn, så der er god nomering, gode lokaler og en super legeplads. De har endvidere deres egen kolonihave, deres egne lokaler i et plantageområde og er rigtig meget ude. Lige noget for Bertram, der elsker at være ude i alt slags vejr. Så jeg er sikker på, at han også kommer til at elske det nye.

Og så er der spørgsmålet alle stiller - Hvad med Bertrams far???
Og ja, hvad med Bertrams far ... jeg ved det faktisk ikke rigtigt. Hans udspil var, at han var klar til at gå hele vejen (underforstået statsforvaltning og skifteretten), for at Bertram skulle blive her i Farum, men det lader ikke til, at han har indgivet begæring om optagelse af bopælssag på nuværende tidspunkt, og jeg tvivler lidt på, at han så når det inden vi flytter. Så det lader til, at det ikke bliver noget problem.
Mit oplæg til samvær har været, at han har ham fra torsdag eftermiddag til søndag aften - alternativt mandag formiddag - hvis han kan få det til at passe med Bertrams farmor og farfar og med sit arbejde. Men det har jeg heller ikke fået nogen reaktion på endnu, så nu må vi se hvad fremtiden bringer, men hvis vi vil løse det, så skal vi også nok finde ud af at løse det.

Så nu er det ude i det åbne, og dermed også en lille smule mere rigtigt end det var for 15 min siden. For nu er det ikke hemmeligt længere, og ej heller noget diffust, som jeg ikke kan forholde mig til. Det er ganske vist.

Og her til sidst .... hvis der er nogen af jer der læser det her, der ikke lige ved hvad de skal lave den 11.07. og er i nærheden af Farum, så kom gerne forbi og giv en hånd med når alle mine ting skal i flyttebilen. :o)
Og hvis nogen af jer keder jer i ugen op til, så kunne jeg sikkert også godt bruge en hånd eller to til at pakke lejligheden ned. Men skriv gerne hvis I kommer, så jeg er lidt forberedt. :o)

2 kommentarer:

Karen-Ditte sagde ...

Kære Joan
Sikken en stor beslutning - men det lyder til at du har gennemarbejdet den og virker afklaret. Jeg kommer til at savne dig - men du ved jo at jeg/vi kommer til Fanø, så det var jo en mulighed for et gensyn. Knus og god vind, pas på dig selv ude i den store verden.

JoAn sagde ...

Søde Karen-Ditte.

Jeg skal jo stadig her til Sjælland med Bertram hver anden weekend. Så jeg kan jo se, om jeg ikke kan få mulighed for at kigge forbi en gang i mellem.
For jeg kommer helt bestemt også til at savne dig/jer.
Og vi ses til Strikkefestivallen. Håber jeg må følges med jer til nogle af tingene?!
Knusere og tak for hilsenen - skal nok passe godt på Bertram og mig selv.