25 juni 2008

Nu igen ...

...
Nu er der igen gået alt for lang tid, siden jeg skrev sidst.
Jeg ved ikke rigtig hvad det er, jeg har haft så travlt med. Men den ene dag tager bare den anden, og pludselig er der gået 2 uger igen.

Forstår det altså ikke altid. :-)

Forrige lørdag var var vi nogle stykker (Karen-Ditte, Lisbeth, Mette og jeg), til strikkedag i Kunstindustri museets have. Det var Britta Wilfert der havde arrangeret, og det var super hyggeligt. Vi var en del mennesker, og alle havde hver deres strikketøj, i forskellig farve, figur og form. Det var nu sjovt at se. Mit projekt fik jeg dog ikke strikket særlig meget på, jeg opdagede en fejl, og så måtte jeg bruge en del tid på at pille op. Men nu er det færdigt, og det andet forstykke glider også fremad. :-)

Som sædvanlig har jeg mere end et strikketøj i gang. Tror jeg er oppe på 3 eller 4 lige nu.
Jeg har en trøje i dobbeltgarn, og en top fra Britta Wilfert. Så er der en alpacatop i dobbelgarn fra garnstudio, og en bluse til Bertram, hvor jeg har fået strikket ribben, en trøje til min svigerinde i alpaca (som jeg er sikker på er alt alt for stor), en vams af en sweater til min lillebror og som om det ikke var nok, så har jeg også en trøje fra Navia, som senere skal valkes. Så jeg mangler vidst ikke projekter, bare tid til at nå det hele. :-)
Nå, nu er det heldigvis snart sommerferie, og mon ikke nok der bliver tid til at strikke lidt hist og pist?

Ellers har jeg haft travlt med at komme i gang med at skrive opgave i almen didaktik og pædagogik og psykologi. Det glider dog ikke helt som jeg gerne vil. Af en eller anden grund kan jeg bare ikke komme ordentlig i sving. Men jeg må jo prøve mig frem. Håber dog at det skrider MEGET snart, så jeg ikke skal bruge hele min ferie på det! Tager i hvert fald bøgerne med over til mor og far, og satser på at få skrevet noget der.

Ellers har jeg holdt fødselsdag. Først for den nærmeste familie på min fødelsesdag. Så for hele familen udenom weekenden efter og her til sidst for de aller nærmeste af mine venner og veninder. Det har været temmelig indbringende, og jeg glæder mig til at få gang i alle de gode gaver.

Nå ... jeg må hellere komme i seng. Bertram har bare været vågen nogle gange pga mareridt, så jeg kunne lige så godt bruge tiden lidt fornuftigt, så jeg har strikket lidt, og nu har jeg så også fået skrevet et indlæg her.

Ingen kommentarer: