08 juli 2008

Hjemme igen ...

Så er vi tilbage i det Nordsjællandske.

Jeg vil ikke sige, at jeg er hjemvendt med glæde. Bertram har haft feber siden i går, og han har været et lille hængetræ, der bare har villet putte og ligge hos os. Så det har været superdejligt med flere "hænder" der gerne har villet putte. Ikke mindst så Ulrik og jeg også har haft mulighed for at lave noget andet ind i mellem.
Og så er jeg altså ikke særlig god til at sige "farvel" til mine forældre. Vil rigtig gerne have en aftale om hvornår vi ses igen, inden jeg (eller de) skal hjem. For så det ikke så uoverskueligt for mig. Men denne gang er det bare et "vi ses lige pludselig" der blev sagt. For vi ved ikke hvornår vi har råd til at komme der over igen, og de ved ikke hvornår de har tid i forhold til "projekt ombygning af hus". Men jeg håber da, at det bliver snart, for det er jo meget hyggeligt når vi er sammen.

Men nu er det så næste etape af ferien der går i gang. Vi skal i Grønnegårdsteatret i morgen, hvis altså vejret - og Bertram - tillader det. Vi skal der ind med Ulriks forældre og hans søster og hendes mand. Så vi bliver 6, og det plejer at være rigtig hyggeligt. Vi har dog aftalt, at hvis Bertram også er hængetræs-sløj i morgen, så bliver jeg hjemme. For det vil jeg ikke byde en barnepige. Men mon ikke han er frisk igen i morgen?

Torsdag skal Bertram med farmor og farfar i sommerhuset helt alene. Det betyder at Ulrik og jeg har en dag, en aften og en formiddag, hvor vi bare er os selv og hinanden. Det glæder jeg mig rigtig meget til. Er sikker på, at vi alle 3 vil nyde det i fuldedrag.
Fredag kører vi så op i sommerhuset og er weekenden over. Det bliver også dejligt. Glæder mig rigtig meget til det. Ikke mindst til min årlige shoppetur i Tisvilde. Det plejer at være rigtig hyggeligt. Som regel er det ikke særlig dyrt, men jeg får kigget på en masse sjove ting. Men i år er der nu en særlig butik jeg glæder mig rigtig meget til ... der er nemlig - i følge mine svigerforældre - åbnet en garnbutik der oppe. Glæder mig rigtig meget til at se hvad det er for en. :-)
Næste uge skal Bertram nogle timer i vuggestue hver dag, så han ikke glemmer hvad det vil sige. Og jeg skal have læst det sidste op til mine opgaver (pæd-psyk og AD), og have dem skrevet, for de skal afleveres senest den 1. august. Men der er vi lige kommet hjem fra Sardinien, så jeg vil MEGET gerne have skrevet og afleveret dem inden da.
Sardinien kalder fra torsdag den 24. juli til fredag den 1. august (dvs. vi lander kl. kvalme om natten - ca. kl. 3 - så det er jo natten til fredag den 1.). Det glæder vi os også rigtig meget til. Det skal nok blive godt at komme ned til sol og strand. Ikke at vi har haft noget at klage over her hjemme til nu, men det bliver nu også godt at komme helt væk fra både computer, mobiltelefoner og alt det andet der "fylder" i ens hverdag.
Og så er det altså ved at være hverdag igen. Ulrik skal starte den 5. august og så går det bare der ud af igen.
Jeg skal til eksamen de to sidste uger af august, og 1-2-3 så er mit studie også i gang igen på fuld tryk. Så det var jo næsten den sommer. :-)

Nå ... nu er der ro i børneværelset, så nu tror jeg også at jeg vil ind og have nogle timer på øjet. Man bliver jo lidt træt af at køre i bil (- eller det gør jeg i hvert fald).

*Vinke vinke*

2 kommentarer:

Merete sagde ...

Du kan godt glæde dig til at besøg den lille garnbutik i Tisvilde. Jeg bor i Ramløse, så jeg var forbi igår. Hun har nået lækkert garn, som jeg ikke har set andre steder.

Merete

JoAn sagde ...

Det lyder helt fantastisk ... glæder mig allerede helt vild til at komme op og kigge.

Joan