17 juli 2008

Tudeture, stress, forvirring osv. ...

Ja, jeg kører lidt rundt lige for tiden.
Jeg skal afleveret opgave(r) i Pædagogik/psykologi og Almen didaktik på seminariet den 1. august, og da vi jo skal rejse på næste torsdag og først er hjemme igen den 1. august tidligt om morgenen, bliver jeg jo nødt til at være færdig inden.
Endnu har jeg ikke fået læst færdig, og det jeg får læst kører rundt i en stor pærevælling. Jeg kan ikke huske de forskellige psykologiske og pædagogiske tænkere fra hinanden, og jeg aner ikke hvad jeg skal skrive om. Ville ønske, at jeg kunne få en åbenbaring og så ellers flyve afsted med fingrene på tastaturet og blive færdig i en fart. Men indtil videre er der ikke lige noget der lader til det. Jeg prøver at få styr på hvem der har sagt hvad, og hele tiden sidder jeg nærmest på grådens rand, for hvad nu hvis jeg ikke klarer den? Og lige nu er der desværre stor fare for, at mine bange anelser går hen og bliver en selvopfyldende profeti. Tænk at det kan være så svært at koncentrere sig. Jeg forstår det altså ikke helt. Hukommelsen er bestemt ikke hvad den har været. Når jeg læser en tekst om formiddagen, så er den væk fra hukommelsen om eftermiddagen. Det kan da ikke være rigtigt?!
Nå ... men hvis der er nogen af mine bloglæsere der har helt styr på Vygotskij, Piaget, Freud, Erikson, Stern, Klafki og hvem der ellers er vigtige i psykologisk og pædagogisk tankegang, så hører jeg MEGET gerne fra jer ...
Og hvis der sidder en med en genial problemformulering der både vægter pædagogikken og psykologien lige meget, og som kan skrives i en opgave på 10 sider, så hører jeg også gerne om det!
Nu vil jeg lige læse den sidste time og så vil jeg kravle under dynen - og inden der er nogen der korser sig over tidspunktet, så har jeg altså altid læst bedst om aftenen og natten, for der er ro for telefoner og Bertram og Ulrik forstyrrer heller ikke i samme grad som om dagen.
Vinke vinke vinke

2 kommentarer:

Felix sagde ...

Godt, at du snart skal på ferie igen...
Jeg har ingen løsninger til dig, men jeg sender dig masser af gode positive tanker...

Karen-Ditte sagde ...

håber at Zettes gode tanket hjalp dig i tide, og du fik afleveret og er videre - du kan jo godt:-)
håber at du nyder ferien lidt endnu.