20 april 2008

Forkølelse, snotnæse og utålmodighed

Hmm ... så kom foråret. Det eneste problem der er ved den sag er, at jeg altid får smidt vinterjakken lidt for hurtigt. Med det resultat at jeg nu har ondt i halsen og er blevet små-forkølet.

Men ikke nok med at jeg har fået en tur - Bertram er også ramt! Og han har ellers haft vinterjakke, hue og støvler på. Han hoster, gjæffer og har en næse der det meste af tiden løber fra ham. Resultatet af det er at mor og søn bliver uvenner hvert andet øjeblik, for han synes altså ikke jeg har helt ret i, at det er mig der bestemmer hvornår han skal have tørret næsen.
Lige nu sidder han dog helt stille og ser Teletubbierne. Jeg fatter ikke det program, men Bertram ELSKER det, så det er godt til at "købe" 15 min for mig selv. Men det kan godt være, at jeg skal være den onde mor igen, og putte ham i barnevognen. Når man står op 5:30 så bliver man jo lidt hurtigere træt.

4 kommentarer:

dorthe sagde ...

Hej Joan tillyke med din blog. Det bliver da dejligt at kunne følge lidt mere med.
Nys og næser hører både med til vejret, opstart i vuggestue, og børn generelt. Så god bedring til jer begge. Og JA det er dig der bestemmer, husk det.
håber vi ses på tirsdag.
Mange hilsner fra Dorthe

Karen-Ditte sagde ...

Kære Joan
Så fin din blog er :)
Selvfølgelig vil jeg linke fra min blog til dig.
Z. og jeg formidler da gerne vores blog erfaringer, så du feks. også kan få lidt billeder på.
KH. KD

Felix sagde ...

Tillykke med din fine blog. Layoutet er bare godt.
Jeg erbjudar gerna min erfaring på blogområdet til dig...

Felix sagde ...

Gå til indstillinger, find kommentarer...hvem kan kommentere, skal du sætte prik i felt nr 1 - alle brugere. Gå ned i bunden af siden, tryk på gem indstillinger og gå tilbage på bloggen, så kører det bare