23 april 2008

Klokken alt for mange, og alligevel ikke i seng

Klokken er næsten 1, og jeg burde sove. Om ikke andet, så for at få sovet influenzaen ud af kroppen.

Men nej, tankerne flyver rundt i hovedet på mig. Jeg er stresset. Skal aflevere opgaver på mandag (fik det udskudt pga sygdom), men har ikke den fjerneste anelse om, hvad jeg skal skrive om?! Ikke fordi det er noget nyt, men det er jo eksamensopgaver, så jeg skal altså til at i gang. Pædagogik og psykologi er den der står forrest, for det er en overligger fra sidste år, så den skal klares denne gang. Men almen didaktik er jo heller ikke uvigtig. Så i gang jeg skal ... men hvad pokker skal jeg finde på for et emne? Har nu stået og kigget på min boghylde med bøgerne fra fagene i en times tid, og jeg er altså ikke kommet et skridt tættere end jeg var inden jeg startede med at kigge.

Som om det ikke er nok, at jeg ikke kan komme i gang med min opgave, så har Bertram også været ved lægen i dag. Han havde væske på mellemøret i det ene øre, og var rød i det andet. Men lægen ville ikke umiddelbart gøre noget ved det lige nu. Grunden til, at han hoster er åbenbart "bare" en forkølelse. Så der var med andre ord ikke noget at gøre ved den sag. Stakkels barn.

Og så gik jeg glip af strik i aften. Så nu ser jeg ikke tøserne før på tirsdag. Havde ellers glædet mig til, at jeg skulle se dem alle igen, men nej, sådan skulle det heller ikke være ... øv øv øv øv! Til gengæld skal jeg jo så være sammen med dem en hel eftermiddag. Det bliver sjovt. :o)

Hvorfor er det, at influenza altid kommer på det mest ubelejligede tidspunkt overhovedt? Og hvorfor er det, at man ikke kan bruge hovedet når feberen har gjort sit indtag?

Nå ... mon ikke jeg skulle prøve at få sovet? Jeg har trods alt bedst af at få sovet, det kunne jo være at jeg så vågnede op i morgen og havde det meget bedre?! Eller at jeg i løbet af natten fik en "åbenbaring" i en drøm, og pludselig havde problemformuleringen til begge opgaver?!

1 kommentar:

zette sagde ...

Åbenbaring, den har du da i levende form. Hvordan er du mor i dagligdagen overfor din søn? Benytter du dig ikke af pædagogik og psykologi i dagligdagen?
Bare et tankestrejf...