22 april 2008

Influenzaen angriber

Ja, som overskriften siger, så er jeg blevet angrebet af influenza. Kroppen har det som om den er blevet majet ned af et boldtræ, feberen værker i kroppen, og som om det ikke er nok, kan jeg ikke trække vejret igennem næsen, så mund og svælg er fuldstændig som sandpapir.
Og som om alt denne elendighed ikke er nok, så falder det på en rigtig dum dag - nemlig en strikkedag! Øv øv øv ... Og i morgen skulle jeg have afleveret opgaver i almen didaktik, pædagogik og psykologi, og jeg føler mig ikke i stand til at tænke en eneste sammenhængende tanke. Så guderne må vide hvordan det går!

Tak til Strikketøserne, for jeres hjælp og tanker i forbindelse med opstarten af denne blog. Nu tror jeg, at jeg er ved at finde rundt i det hele. Mangler bare lige at finde ud af, hvordan jeg linker til andres blogs, så jeg også kan få Felix-strikketing og Karen-Ditte på.

Mere senere, kan simpelthen ikke skrive mere lige nu ... kroppen er ved at falde sammen.

2 kommentarer:

Lisbeth sagde ...

Hej Joan, Godt at nu også ikke blogejere kan skrive til dig. Jeg melder fra, fra dig til i aften. Og god bedring til dig. Har bare rigtig travlt.

zette sagde ...

Åh nej, din stakkel.
Masser af rigtige mange helbredende tanker til dig og dine.
Rigtig god bedring.
Snøftehilsen fra Zette